Партньори

Вашата оценка 4.5 от 23 гласа

 Партньори на ЕКСКУРЗИЯ 00Д и нейните сайтове www.ekskurzia.bg, www.ekskurzia.com и www.pochivki.com са следните български туроператори:
/изброени по реда на сключване на договор/

 

 

 

 

Географски свят ООД е създадена през 1990 г. Притежава удостоверение за регистрация № 00221 за Туроператор и Турагент, издадено от Министерството на икономиката, както и сертификат за управление на качеството по ISO 9001:2008. Агенцията е член на IATA (Международна асоциация за въздушен транспорт) и на БАТА (Българска асоциация на туристическите агенции).

 

 

 Туристическа агенция Компас ООД е създадена през 1994г. Притежава удостоверение за регистрация № 05038 за туроператор и туристически агент, издадено от Министерството на икономиката. Вече 20 години ТА КОМПАС ООД активно работи на българския туристически пазар, като предлага пълния спектър от туристически услуги.

 

 

 

Туристическа Агенция Ориент 99 е създадена през 1997г. и има лиценз за Туроператор № 03714. Фирмата е една от водещите в бранша. Основната й дейност е организирането на луксозни почивки с автобус и самолет в Турция - Кушадасъ, Мармарис, Бодрум, Фетие, Дидим, Анталия и други.

 

 

 

Руал Травел ООД е туроператор и турагент, създаден през 1991 год. с лиценз 00062. Фирмата е специализиранa в организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина. Предлага разнообразни програми с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности.

 

 

 

Премиер Турс ООД е един от най-големите български туроператори. Фирмата е на туристическия пазар от 1997 год. и има лиценз с номер 02919. Премиер Турс е част от групата Go Global Travel и представител на Holiday Autos за България, благодарението на което може да предложи най-добри цени и условия за резервации на над 80 000 хотела и наем на автомобили в цял свят.

 

Романтик Холидейз ООД е създадена през 2000 година и притежава удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент №04428. Основни  принципи на агенцията са професионализъм, коректност, лоялност и креативност. Чрез предлагането на качествен и разнообразен продукт фирмата е спечелила вече много верни и постоянни клиенти.

 

 

 

Елфи Турс ЕООД е създадена през 1998 г. и притежава удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент №05615. Главна цел на компанията е грижата за комфорта и удовлетворениято на нейните клиенти. В предложенията на Елфу Турс са включени индивидуални и групови пътувания в Европа и Близкия Изток, конгресен туризъм, почивки в страната и чужбина, медицински застраховки.

 

Тез Тур България ООД е представител на един от най-големите световни туроператори - Tez Tour, наброяващ повече от 1700 сътрудници. Фирмата има приемащи офиси в Испания, Турция, Египет, Тайланд, Канарските острови, Балеарските острови, Куба и Доминиканската република.
Избирайки да почивате с Тез Тур, независимо от дестинацията и категорията на хотела, можете да бъдете напълно сигурни - вие ще бъдете желани гости.

 

 

 

Мистрал Травел ООД притежава удостоверение за Туроператор и Турагент № 05236 от 2005 год., издадено от Министерството на Икономиката. Агенцията предлага продажба на самолетни билети, екскурзии, почивки и круизни програми в чужбина и България. Фирмата предлага транспорт, резервации за хотелско настаняване, трансфери, застраховки и др. за семейни или бизнес пътувания 

 

Туристическа Агенция Аполо ООД е туроператор с 14-годишна история. Компанията притежава  удостоверение за Туроператор и Турагент № 04053. Фирмена философия е създаването на разнообразни програми за пътешествениците, които търсят популярни, но и малко познати места и искат да ги открият и изживеят в комфорт и сигурност.  Предлаганите туристически програми са направени с цел да покажат най-интересното от всяка дестинация и да дадат на туриста максимална информация.

 

 

Туристическа Агенция Интер травел сървиз притежава удостоверение за Туроператор № 04992. Фирмата е специализирана в предлагането на автобусни екскурзии в Западна, Централна и Източна Европа, организирането на сватбени пътешествия, бизнес и конгресен туризъм, ученически екскурзии и зелени училища, продажбата на автобусни и самолетни билети и други.

 

 

 

Туристическа Агенция Мондел Травел притежава удостоверение за Туроператор и Турагент РК-01-6411. Фирмата се занимава с организиране на самолетни и автобусни екскурзии в и извън страната, като акцентът на дейността й са европейски дестинации. Мондел се гордее и с високо ниво на екскурзоводското обслужване, добро хотелско настаняване по предлаганите маршрути и перфектна организация.

 

 

 

Дрийм Холидейс е лицензиран Туроператор с удостоверение за регистрация РК-01-6880, издадено от Министерство на Икономиката, Енергетиката и Туризма. Фирмата е спицеализирала в организирането на пътувания до далечни пътувания, има изградена стабилна и доверена мрежа от партньори по целия свят, а служителите й са проверили лично всеки предлаган хотел.

 

 

 

 

Албатрос Турс е и ТУРОПЕРАТОР с удостоверение за упражняване на туроператорска дейност № РК-01-6896 от 21 февруари 2012 год. Агенцията ес дългогодишен опит в предлагането на организирани екскурзии и почивки с автобус, опит и богата практика в предлагането и организирането на индивидуални почивки и екскурзии с Ваш собствен транспорт и по зададен от Вас маршрут.

 

 

Ванада Турс е регистриран Туроператор с Удостоверение No РК-01-6585. Компанията има дългогодишен опит в организацията на пътувания по различен вкус и желания и се стреми да осигури най-високо качество на обслужване от момента на резервация до всеки един детайл по организацията на самото пътуване.

 

 

Туристическа Агенция Ривиера Тур е създадена през 2006 г. с Удостоверение за регистрация № 05637 за туроператор и турагент. Агенцията е специализирана в организиране на автобусни и самолетни екскурзии предимно в Европа. Агенцията предлага високо ниво на екскурзоводско обслужване, хотелско настаняване и перфектна организация. В нея на постоянен договор работят лицензирани екскурзоводи, членове на АЕБ.

 

 

АБАКС ЕООД работи на българския пазар от 2008-ма година. Фирмата стартира своите пакетни програми с основна дестинация Прага, а по-късно разширява портфолиото си от предлагани туристически продукти. АБАКС е единственият туроператор в България, който продава своите програми само посредством регистрирани туристически агенции на територията на цялата страна. Компанията е част от инвестиционното дружество Травел Медиа АД
Туристическа Агенция Емералд Травел България е основана през 1999 г. като частна българска компания, специализирана в областта на изходящия туризъм. Вече 17 години фирмата присъства активно на туристическия пазар и печели доверието на клиенти и партньори чрез професионализъм и отговорност.