Екскурзии до Франция - оферти и цени от Ekskurzia.bg

Екскурзия до Франция - проверени екскурзии до Франция на изгодни цени

Екскурзии до Франция - незабравимо пътуване до Франция

Вашата оценка 4.9 от 7 гласа
Филтриране по:
Цена:
Месец:
Дни:
Транспорт:
Филтрирай
Изчисти филтъра
 
Сортиране по:
 
Цена от: 1060 лв.
7 дни / 6 нощ.,
София - Анкона - Болоня - Монтекатини Терме - Ница - Генуа - Монако - Монтекарло - Марсилия - Арл - Ним - Барселона - Абатство Монсерат - Емпуриабрава - Бесалу - Соф...
Разнообразните райони на Франция са известни с хубавите неща в живота - шикозна мода, превъзходни вина и изискана кухня - в страната се произвеждат над 350 вида сирене.
Франция, повече от която и да е друга държава в Европа, е едновременна северна и средиземноморска страна, предлагаща най-различни морски пейзажи - от брулените от вятъра назъбени крайбрежни скали и огромни блатисти мочурища в Бретан и Нормандия, до примамливите заливи и плажове на Средиземно море и Корсика.
Вътрешността на страната е още по-разнообразна - от хълмистите възвишения на Шампан до високите заскрежени върхове на Алпите и Пиринеите, както и от залесените лавандулови полета на Прованс до буйните речни долини на Бургундия и Лоара, Франция е страна на контрастите.
Париж е място, което не бива да пропускате, но намирането на неща, които да правите в по-малките френски градове, градчета и села, ще ви изведе на път, изпълнен с прекрасни художествени и архитектурни съкровища.