Входни такси на музеи в Брюксел

Вашата оценка

Цени на входни такси за музеи в Брюксел, Белгия

*

Градски музей на Брюксел

- 5 евро
*

Кметството

- 5 евро
*

Музеят „Мини Европа”

  - 14,50 евро (при група над 20 човека цената е 12,20 евро), 10,8 евро за деца до 12 г., безплатен за деца до 120 см.
*

Атомиум 

- 15 евро (при група над 20 човека - 13 евро), 6 евро за деца до 11 год, 8 евро за деца от 12 до 18 год и за пенсионери над 65 г. (при група над 20 човека - 11 евро), безплатен за деца до 6 год
*

Атомиум и Мини Европа

27,50 евро (комбиниран билет)
*

Музей на шоколада

- 5.50 евро

Екскурзии в Брюсел, Екскурзии до Белгия, Хотели в Брюксел, Самолетни билети до Брюксел