Трети март във Венеция, Френската ривиера и Милано със самолет

екскурзия в Франция със самолет за 8 дни

Вашата оценка
от
1160
лв.

  Ница и Мантон - Трети март


Маршрут: София - Венеция - Сан Ремо - Ница - Мантон - Монако - Монте Карло - Милано

8 дни / 7 нощувки



Номер на оферта: 915
Програма
Запитване
 
Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки със закуски в района на Лидо ди Йезоло или района на Тревизо, 3 нощувки със закуски в Ница, 1 нощувка със закуска в района на Милано, 1 нощувка със закуска в Милано и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Венеция, Сан Ремо, Ница, Кан, Монако и Монте Карло, Милано, разходка из Мантон. Настаняването е в хотели 3 звезди. Лети се с авиокомпания „Луфтханза”, Австрийски авиолинии или друга авиокомпания с прекачване. Вътрешните трансфери в Италия и Франция се извършват с автобус.

1 ден
27.02.2019 – Полет София – Венеция с прекачване. Трансфер до хотела в Лидо ди Йезоло или Тревизо. Нощувка.

2 ден
28.02.2019 – Закуска. Разглеждане забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко” (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), посещение на историческия център на Венеция: площад “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън), моста на въздишките моста “Риалто”. Свободно време. Вечерта – настаняване в хотела в Лидо ди Йезоло или района на Тревизо. Нощувка.

3 ден
01.03.2019 - Закуска. Отпътуване за Ница. По пътя – двучасов престой в Сан Ремо – един от най-привлекателните курорти в Италия, известен още като „града на фестивалите” заради многобройните културни и музикални форуми, които се организират там целогодишно. Разходка по „Корсо императриче” – един от най-елегантните крайбрежни булеварди в Европа, разходка из стария град - Ла Пиня. Вечерта – пристигане в Ница. Настаняване в хотела. Нощувка.

4 ден
02.03.2019 - Закуска. Разглеждане на Ница - стария град, площад “Масена”, цветния пазар, руската църква “Св. Николай”. В 14:30 ч. на крайбрежния булевард „Променад-де-з-англе” започва карнавално шествие „Парад на цветята”. Който желае, може да дойде дегизиран). В 21:00 ч. на крайбрежния булевард „Променад-де-з-англе” започва заключителното карнавално шествие „Парад на светлините – Изгарянето на Краля”. (Билетите за всяко едно карнавално шествие, които не са включени в пакетната цена на екскурзията, струват съответно по около 26 EUR на специално изработените трибуни или около 12 EUR на пл. „Масена”; безплатно е по тротоарите извън пл. „Масена”. Нощувка.

5 ден
03.03.2019 - Закуска. Сутринта - разглеждане на Кан - бул. „Кроазет”, Фестивалния комплекс. Следобед - разходка до Мантон, където се провежда карнавала „Лимонени празници”, по време на който прекрасният курортен град е украсен със скулптури, направени от лимони и портокали. Разходка по крайбрежния булевард „Променад дю солей”. Възможност за посещение на изложбата на открито на скулптури от цитрусови плодове в градината Биовес (билетът за изложбата, който не е включен в пакетната цена на екскурзията, струва около 9 EUR за възрастни и около 6,50 EUR за деца до 14 г). Завръщане в Ница. Нощувка.

6 ден
04.03.2019 - Закуска. Отпътуване от Ница. Разглеждане на Монако и Монте Карло – Океанографския музей, двореца Грималди, Катедралата, Казиното в Монте Карло. Около 15:00 ч. - отпътуване за Италия. Вечерта - пристигане в района на Милано и настаняване. Нощувка.

7 ден
05.03.2019 - Закуска. Разглеждане на Милано – Катедралата, галерията „Виктор-Емануил II“, паметника на Леонардо да Винчи, Ла Скала (отвън), замъка „Сфорца“ (отвън). Трансфер до хотела в центъра на Милано. Нощувка.

8 ден
06.03.2019 – Закуска. Трансфер от хотела до летище Малпенса. Полет Милано – София.


Настаняване в хотел 3* - standart room
Дата цена на възрастен в двойна стая цена на човек в индивидуална стая цена на трети възрастен в стая цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен
27.02.2019 1545 лв. 1855 лв. 1445 лв. 1345 лв. 1399 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • Самолетен билет;
  • Летищни такси;
  • 1 брой салонен багаж;
  • 1 брой чекиран багаж;
  • Съответния брой нощувки със закуски;
  • Транспорт с автобус по програмата;
  • Екскурзоводски услуги;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;
  • Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);
  • Градска такса;
  • Разходи от личен характер;

  • Забележка: При тази програма цената не включва трансферите летище/хотел и хотел/летище през първия и последния ден.

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в или в околностите на Лидо ди Йезоло – около 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 1,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди; в Милано или околности – около 4 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 5 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог. Възможно е през 2019 г. и други европейски градове да въведат подобни такси, които биха се заплащали директно на рецепцията на хотелите лично от туристите.

Условия за плащане:
  • Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на автобусните пакети и 50% от стойността на самолетните пакети, и сключен договор за организирано пътуване.
  • Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 15 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Такса прекратяване:
  • ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 20% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е от 14 до 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 70% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е от 9 до 3 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е под 3 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията:
  • Всички автобусни екскурзии се осъществяват при минимум 25 туриста, а самолетните екскурзии – при минимум 6 туриста.
  • В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение.
  • Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1 от ЗТ.

Допълнителна информация:
  • Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
  • Медицинската застраховка към туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.
  • Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.
  • Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.
  • Паспортни и визови изисквания: До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.


 
Запитване
или
Се свържете директно с нас:
02/ 491 11 86,
0892 208 251
Запази места
Дата на отпътуване
Туристи
2 възрастни
Брой възрастни:
Деца: