Екскурзия до Париж, Замъците по Лоара, Мон Сен Мишел и Ница със самолет

екскурзия в Испания със самолет за 9 дни

Вашата оценка 5 от 1 глас
от
1829
лв.

  Париж - Замъците по Лоара - Мон Сен Мишел - Ница


Маршрут: София - Париж - Версай - Мон Сен Мишел - замъците по Лоара - Ница - Монако - Монте Карло

9 дни / 8 нощувки



Номер на оферта: 249
Програма
Запитване
 
Екскурзията включва 3 нощувки в Париж (периферен хотел), 1 нощувка близо до Мон Сен Мишел, Кан или Рен, 1 нощувка в Тур, Блоа или околности, 1 нощувка в областта на Бурж, Монтлюсон, Виши или друго градче по долината на Лоара, 2 нощувки в Ница и разглеждане с екскурзовод на Париж, двореца „Версай“, Мон Сен Мишел, замъците „Виландри“, „Шенонсо“, „Шеверни“, „Шамбор“, Ница, възможност за посещение на Монако и Монте Карло. Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди. Лети се с „Ер Франс”, „България Ер”, „Алиталия”, „Луфтханза”, „Австрийски авиолинии”, „Уиз Еър“ (билет с ръчен и 20 кг чекиран багаж) или друга авиокомпания. Вътрешните трансфери във Франция се извършват с автобус.

Специални условия на записване по време на COVID епидемията


1 ден
Полет София – Париж (трансферът летище – хотел не е включен в цената на екскурзията). Нощувка.

2 ден
Закуска. Разглеждане с екскурзовод и автобус на на забележителностите на Париж: острова Сите, катедралата „Нотр-Дам-де-Пари“, острова Сен-Луи, Лувъра (отвън), парка „Тюйлери“, пл. "Конкорд", „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, пл. "Трокадеро", Айфеловата кула, Марсово поле, Военното училище, Дома на Инвалидите. Разходка из Латинския квартал. Разглеждане на квартала „Монмартър“. Програмата е цeлодневна. Нощувка.

3 ден
Закуска. Възможност за качване на Айфеловата кула (билетът за кулата, който е около 25,90 евро не е включен в пакетната цена и се заплаща на място). Свободен следобед. Възможност за разглеждане на Лувъра, Орсе. Възможност за разходка с корабче по Сена (цената на билета за корабчето, която е около 14 евро, не е включена в пакетната цена на екскурзията). Нощувка.

4 ден
Закуска. Посещение на двореца Версай (билетите за двореца - около 18 евро и за градините – около 10,50 евро, не са включени в пакетната цена и се заплащат на място). Отпътуване за Нормандия. Настаняване в хотел в околностите на Мон Сен Мишел, Каен (Caen) или Рен. Нощувка.

5 ден
Закуска. Разглеждане на Мон Сен Мишел. Входната такса за Мон Сен Мишел (около 10 евро) не е включена в пакетната цена и се заплаща на място. Следобед – отпътуване за долината на Лоара. Настаняване в хотел в Тур, Блоа или околности. Нощувка.

6 ден
Закуска. Разглеждане на замъците Виландри, Шенонсо, Шамбор и Шеверни. Входните такси за замъците (общо около 40 евро) не са включени в пакетната цена и се заплащат на място. Вечерта – настаняване в хотел в областта на долината на Лоара – Бурж, Монтлюсон, Виши или друго градче. Нощувка.

7 ден
Закуска. Отпътуване за Ница. В късния следобед – пристигане в Ница. Настаняване в хотела. Разходка по “Променад де-з-англе” и в стария град. Нощувка.

8 ден
Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на Монако и Монте Карло – Катедралата, Двореца на династията Грималди, Океанографския музей, Казиното. Трансферът Монако – Ница на връщане не е включен в цената и се осъществява със съществуващата редовна автобусна линия, билетът за която струва около 2 евро и се заплаща от туристите на място. Нощувка.

9 ден
Закуска. Полет Ница – София (трансферът хотел – летище не е включен в цената на екскурзията).


Настаняване в хотел 3* - standart room
Дата цена на възрастен в двойна стая цена на човек в индивидуална стая цена на трети възрастен в стая цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен
01.05.2021 1829 лв. 2273 лв. 1771 лв. 1535 лв. 1685 лв.
17.07.2021 1829 лв. 2273 лв. 1771 лв. 1535 лв. 1685 лв.
28.08.2021 1843 лв. 2287 лв. 1771 лв. 1535 лв. 1685 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • Самолетен билет;
  • Летищни такси;
  • 1 бр. ръчен багаж;
  • 1 бр. чекиран багаж до 20 кг;
  • Съответния брой нощувки + закуски;
  • Транспорт с автобус по програмата;
  • Екскурзоводски услуги.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • трансферите летище-хотел първия ден и хотел-летище деветия ден;
  • Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;
  • Медицинска застраховка;
  • Разходи от личен характер.

ДОПЛАЩАНЕ:

  • Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.

  • Забележка: Пакетната цена не включва трансферите летище-хотел първия ден и хотел-летище деветия ден. Цена за трансфери се предоставя при запитване.

Възможно е през 2021 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

Условия за плащане:
Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на автобусните пакети и 50% от стойността на самолетните пакети, и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 20 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Всички записвания в периода 01.08.2020 – 31.03.2021, поради Ковид’19 ситуацията, се извършват срещу внесен депозит от 50 лв.

Такса прекратяване:
ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор, Потребителят не дължи такса прекратяване, в случай че настоящият Договор е сключен повече от 60 дни преди датата на отпътуване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор до 60 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 10% от цената на туристическия пакет в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
ако прекратяването е от 59 до 21 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на организираното пътуване в лева;
ако прекратяването е от 20 до 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 90% от цената на организираното пътуване в лева;
ако прекратяването е под 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;
при сключване на договор в периода 01.08.2020 – 31.12.2020, поради Ковид’19 ситуацията, таксата прекратяване е както следва: ако прекратяването е до 20 дни преди датата на отпътуване, такса за прекратяване не се удържа; ако прекратяването е от 19 до 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на туристическия пакет в лева; ако прекратяването е под 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на туристическия пакет в лева. В случай на развитие на епидемиологичната обстановка и възпрепятстване на пътуването, поради затваряне на границите, внесеният депозит се възстановява в срок до 14 дни след датата на отпътуване.

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията:
Всички автобусни екскурзии се осъществяват при минимум 25 туриста, а самолетните екскурзии – при минимум 6 туриста. В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1. от ЗТ.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
Медицинската застраховка към туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.
Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.
Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.
Паспортни и визови изисквания: До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.
  • Пакетната цена не включва трансферите летище-хотел първия ден и хотел-летище деветия ден. Цена за трансфери се предоставя при запитване.


 
Запитване
или
Се свържете директно с нас:
02/ 491 11 86,
0892 208 251
Запази места
Дата на отпътуване
Туристи
2 възрастни
Брой възрастни:
Деца: